0 елемента
Изберете страница

За нас

Кои сме ние?

EKO Phone основана през 1997 година е един от най-големите дистрибутори на аксесоари за мобилни телефони в България.

Нашата компания стана една от водещите компании в бранша. Внасяме и разпространяваме GSM аксесоари в България и чужбина. Кръгът ни от партньори и клиенти се разширява из цяла европа.

Нашата цел е да ви предоставим широка гама от висококачествени аксесоари – както стандартни, така и персонализирани, за да отговарят на вашите индивидуални нужди.

ЗАЩО EKOPHONE?

В EKOPHONE непрекъснато разширяваме гамата си със съвременни технологични решения. Вярваме, че благодарение на това броят на нашите клиенти постепенно ще се увеличи с нови, оборудващи магазините си с първокласни GSM консумативи. Като вносители на едро на GSM аксесоари, ние знаем колко важен е достъпът на вашите купувачи до надеждно оборудване. Следователно, използвайки нашите услуги, вие избирате качеството, което гарантираме повече от 20 години.

Ние отговаряме на очакванията на клиентите, като разпространяваме GSM аксесоари и джаджи в цялата страна. Следваме тенденциите, заложени от съвременните технологии, предлагайки на потребителите модерно оборудване на атрактивни цени. Благодарение на сътрудничеството с реномирани производители имаме достъп до притурки, които съчетават функционалност и надеждност.

Сътрудничество с EKOPHONE

EKOPHONE е чудесна възможност да получите висококачествено оборудване на атрактивни, ниски цени. Евтината доставка на стоката е възможност за предприемачи, които управляват собствен бизнес независимо на едро или на дребно. Вече сме оборудвали много търговски обекти с висококачествено оборудване. Време е и за вас!

Като дистрибутор на GSM аксесоари, ние знаем колко важна характеристика на продукта е тяхната цена. Ето защо предлагаме аксесоари, чиято цена е привлекателна и привлича много клиенти – не само местни, но и чуждестранни. Бъдете в крак с нашите оферти и новини. Не пропускайте промоции, отстъпки. Регистрирайте се, за да поръчате лесно и бързо.

Наши брандове

show blocks helper

Категории

Бранд

Тип

Марка

Дължина

Цвят

Количка
There are no products in the cart!
Continue Shopping